Spaces krijg de kolere

Hallo lieve en stoute lezers/leesters
 
Tjah ik wilde eigenlijk een webloggie schriijven over het Nieuwe Zorgstelsel en mijn keuzes daarin.
Ook natuurlijk even over de WIA, want daar hoor je géén hond over en die wet is volgens mij nog veel ingrijpender, maar ook moeilijker te vatten.
Dus houden we onze mond er maar over.
Ik verwacht de komende tijd daar nog wel wat rechtzaakjes over. Voorts ben ik mij aan het orienteren op een levenloopregeling (ook zo’n prachtige regeling). Mijn advies is steek je geld maar in staatloten want die regeling gaat over een paar jaar ook weer op de helling.
We blijven allemaal lekker werken tot ons 80-e .
Dat houd ons mooi van de straat.
 
Allemaal blij met een dooie
 
Ergerlijk is ook de snelheid.. uh traagheid van spaces de laste tijd ik neem aan dat jullie deze weblog niet eens lezen want die is volgens mij volledig onbereikbaar.
Ik kan amper andere spaces bereiken en vind dat erg jammer want zo hier en daar wat lezen is wel leuk en een reactie geven natuurlijk.
 
PS: mocht je nog een ziektenkostenanbieder weten die aspirine  vergoedt tijdens spacen ik voel me aanbevolen want die kan ik niet vinden.
 
Zo dat kostte me een uur zo’n stukkie enorm informatieve tekst
Groetjes Pé

Snel hé die spaces..
Bij de weg een grote banner helemaal bovenaan je space ?
Kijk even bij ATMarijke of Editspace
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hobby. Bookmark de permalink .

5 reacties op Spaces krijg de kolere

 1. kippie zegt:

  ja klote he die spaces zooooooo traaaaaagggggg maar ja nu doet tie het weer ffies…en eeehhhhh pppffff ik word erg moe van het nieuwe zorgstelsel mijn god hee ik moet verdomme 118 euries gaan betalen , moest belasting papieren invullen voor teruggave voor ziekenfonds kreeg gister een brief binnen ze waren er nog mee bezig krijg in april meer info, ja en nu? wie betaald nu die 60 euries meer voor me? dat was toch de bedoeling ervan? iedereen zo een tegemoedkoming krijgen om het te kunnen betalen? moet ik het nu 4 maanden gaan voorschieten of zo? ik snap het hele kut systeem er niet van…jij?en als je weet als ik medicijnen nodig heb moet ik alsnog me portomonee opentrekken ik word gek in dit land denk ik whahahnou ja, zal allemaal wel , ze zoeken het maar uiten het ziekenfonds ook maar met de bealsting want deze dame gaat dat niet betalen …..en ik denk dat er meer mensen zijn die zo denken….kunnen velen niet betalen denk ik….ik nog wel , maar doe het gewoon niet laat ze maar bij de belasting gaan wegtrekken toch? daar ligt nu de vertraging ze zoeken het maar uit met zijn allenzzzzooooo heb weer ffies geklaagt bij je whahahadoegie fijne dagkuzz

 2. Annajee zegt:

  ’t lukt nu even zonder Opera 🙂 maar …. als spaces zo traag zijn, de politiek om te huilen, de winter nog lang niet voorbij enzo…. heb ik dit nog:http://www.filelodge.com/files/hdd4/83038/16-AudioTrack%2016.mp3

 3. Marijke zegt:

  En dan te bedenken dat dat kennelijk allemaal nodig was om een target eruit te kunnen filteren. Misschien is Ome Bill ook wel aan een nieuw zorgstelsel toe.

 4. W. zegt:

  ben wel een beetje geinformeerd overdat gedoe maar vind het ook zo lekker onduidelijkin ieder geval goed weekend!http://i17.photobucket.com/albums/b59/Wisp_/Fijneavondenweekendwisp.gif

 5. Marian zegt:

  Hoi Ronald, toch weer af en toe aan het spacen, we missen je aanwezigheid en "gevatheid"wel hoor!! Met mij gaat het nog niet zoals het zou moeten,mijn ogen zijn nog niet 100% en die vermoeidheid blijft maar anduren,maar dat is ook een bekend gegeven na een herseninfarct. Uiteindelijk heb ik vandaag bericht gekregen dat ik een half jar gespcialiseerde hulp krijg ( praat me dus niet over het zorstelsel:-)) Jij mag mijn plaatjes wel gebruiken hoor Ronald voor een gallerij!!!! Ik zou niet eens weten hoe ik zoiets op moest zetten. En hoe gaat het met jou dezer dagen?Kus Marian en ik vond het heel leuk dat jelangs gekomen was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s