HAAAAAAAAAAI

Soon back ff cutten

Klik de haai niet !!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Entertainment. Bookmark de permalink .

15 reacties op HAAAAAAAAAAI

 1. Annajee zegt:

  heeeeee gehaaid zeg…. 🙂

 2. Anne zegt:

  Toch geen week volgehouden :pgroetjes,Coja

 3. kokokoko zegt:

  leuk zeg echt te gek hoor groetjes conny

 4. MoontjeNijmegen zegt:

  Ik wil een KNUFFFEL wel extra groot van je WhaoooooooooooDikke Knuf Knuffelbeerin

 5. Leandra zegt:

  Klik de haai iedere keer weer….. dat is pas leuk 😛

 6. MoontjeNijmegen zegt:

  wie kan me helpen ik kan mijn foto’s niet uploaden hij wil die update niet meer pakken ik heb alles weer goed staan kan het aan spaces liggen ?

 7. cindy zegt:

  ey bedankt voor alle goeie tips die ik van je vind!! groetjes enne ga zo door he!!!;)

 8. W. zegt:

  Om even bij stil te staanEen boer had enkele jonge hondjes die hij nog moest verkopen.Hij schilderde een advertentie op een bord met: 4 puppies te koop enzettedit aan het begin van zijn erf aan de kantNet toen hij de laatste spijker in het bord sloeg werd hij aan zijnoverallgetrokken. Hij keek naar beneden in de ogen van een kleine jongen. "Meneer" zei de jongen, "Ik wil een van uw puppieskopen". "Wel", zei de boer, terwijl hij met zijn hand achter in zijnnek wreef, "deze puppies hebben hele goede ouders en kosten aardig watgeld". De jongen liet voor een moment zijn hoofd hangen.Toen reikte hij diep in zijn broekzak en haalde een handvol kleingeldvoorde dag en liet het aan de boer zien."Ik heb 39 cent. Is dat genoeg om te kijken?" "Zeker", zei de boer en hij floot een deuntje. "Dolly", riephij.Uit het hondenhok en over het erf rende Dolly naar de boer toe gevolgddoor4 kleine bolletjes wol. De kleine jongen drukte zijn gezicht tegen het hek.Zijn ogen straalde van verrukking. Terwijl de honden naar het hek toe kwamen rennen,zag de jongen nog iets bewegen in het hondenhok.Langzaam verscheen er nog een bolletje wol, maar deze was zichbaarkleinerdan de andere hondjes. Op zijn achterpootjes gleed het bolletje het hok uit en op een watonhandigewijze begon het hondje vooruit naar het hek te hobbelen terwijl het zijnbest deed de andere hondjes bij te houden. "Ik wil die hebben", zei het kleine jongetje, terwijl hij naarwaggelende hond wees.De boer knielde naast het jongetje neer en zei: "zoon, je wil dat hondjeecht niet.Het is nooit in staat om te rennen of te spelen zoals deandere hondjes kunnen". Toen deed de jongen een stap naar achteren, reikte naarbeneden en begon een broekspijp op te rollen.Terwijl hij dit deed werd een stalen beugel zichtbaar aanbeide zijden van het beentje van de jongen die vastgemaakt zaten aanzijnspeciaal gemaakte schoentje.De boer aankijkend zei hij: weet u meneer, ik kan zelf ook niet zo goedrennen en hij heeft iemand nodig die hem begrijpt". Met tranen in zijn ogen reikte de boer naar beneden en pakte de kleinepuppie op. Hij hield het heel voorzichtig vast toen hij de puppie aan de kleinejongengaf. "Hoeveel kost het?" vroeg de kleine jongen. "Niets, het is gratis",zei de boer. "Er is geen prijs voor liefde".

 9. Micky zegt:

  hoi hoi, ik kom me even voorstellen, ik ben Micky, mama van 2 schatten van zonen en sedert 20 mei heb ik er nog een schat van een man bijgekregen (eigenlijk had ik die al maar zijn toen getrouwd)… ongeveer een week geleden vroeg ik me af wat die "space" in m’n msn stond te doen en ziehier… hier ben ik… vind het iets geweldig en heb dan ook geprobeerd om er iets moois van te maken (nog aan bezig hoor)… ik heb me meteen aangemeld bij spacesmsn en nog geen seconde spijt gehad… nu wil ik me dus voorstellen bij alle leden (heb nog niet gezien hoeveel het er zijn, dus misschien ben ik nog wel een tijdje bezig) en hier m’n space achter laten zodat je misschien ook eens bij mij kan komen kijken…groetjes, Micky http://spaces.msn.com/members/mickyjeffkids

 10. kippie zegt:

  di hoo….

 11. Merel zegt:

  lol:P..eehm.. 1 dingetje.. die merlijn van jouw he.. die zit nu dus op de plek waar dat poppetje van Msn ook zit, ^o)ik weet nou niet echt wat ie daar doet hoor:Pmaja hij was wel leuk!!

 12. _[O]lgààà* ♥ zegt:

  heey sppper tof kem al wa geprobeert muziek op mn space te zetten ma t lukt nie

 13. Cynthia zegt:

  Hahahaha, die haai is leuk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s