De kogel is door de kerk !

Kies voor Volkomen-Cut

Extra extra exta nieuws !!!

Uitgelekt nieuws van onze verslaggever ter plaatse.

De senaat  stemt in voor een ‘gekozen burgermeester’ te beginnen op edit>alleen op spaces. De de verkiezingsstrijd breekt los !!

Drs.P. zou Drs.P. niet zijn om zich in te zetten voor ‘spaces‘. Het is overduidelijk dat iemand de ‘spacers’.nl vertegenwoordigd wie anders dan de betrouwbaar uitziende Drs.P. (zie foto..) Waar zijn de andere kandidaten?

Hier volgt het 5 1/2 punten plan:

 1. Vrijheid tot het plaatsen van erotisch (niet pornografisch) materiaal op spaces.
 2. Een nog betere html editor dan space-edit
 3. Halvering van de BrEeZaH taal op spaces (daar de prijs van breezers met 50% wordt verhoogd verwacht ik toch al zelfregulering.)
 4. Bevordering tot rechtopstaande ascii smilies (hier dient een adviesgroep voor opgericht te worden).
 5. http://groups.msn.com/spacesmsn als enige en officiëele space-group

  5.5 Het uit de regering weren van de lafhartige partij die CDA en VVD het mogelijk hebben gemaakt om te kunnen regeren. (jullie worden bedankt Thom & Boris!). Sterker nog NU nieuwe verkiezingen.

toegevoegd punt 5.75 . Spaces moet sneller met name in de avonduren!

Steun* Drs.P. en neem dit in je weblog op

*Er zijn nog geen tegenkandidaten

en het mag duidelijk zij dat ‘tegenstemmers’ bij de

reacties verwijderd worden.Tevens geldt natuurlijk de ‘disclaimer.

Allerlaatste nieuws de PvdA-senaatsleden (1e kamer) stemmen schijnbaar tegen, spaces uitgezonderd. Uiteraard een zeer slim politiek spel van deze linkse rakkers 🙂

 • Democraten 66 staan voor lu / paal.
 • Komop D66 toon moed en laat het kabinet vallen dit is een regeerakkoord-punt … ja !!

VC dankt iedereen voor de steunbetuigingen!

en het opnemen van de link

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en politiek. Bookmark de permalink .

18 reacties op De kogel is door de kerk !

 1. Niek zegt:

  Tééégen

 2. Niek zegt:

  Veu-eu-eur!

 3. Niek zegt:

  Stand is nu 2 veur – 1 tegen, Boris…. Booóóórissss kom uit de wandelgang, stemmen jo!

 4. Niek zegt:

  [ringtone] Thoòoòoòm,Als je niet gauw uit de 1-e kamer hierheen komt ga ik je vies dwarszitten, hoor je me Thom?. [ringtone] [ringtone] [ringtone] De Graaaaaf. Hier komen – vlug!<<chrgrchrewouwel…>>Niks mee te maken, verdulleme hier komen, er moet hier gestemd worden<<burgekozewouwelstemmen>>Jongen – nu is het echt afgelopen. KOM! NU!<<Denk je d’r effen aan dat ik geen kamerlid ben!>>Heb je nou nog niet de zak gehad Tom? Als je ‘m hebt kom je meteen hier. STEMMEN!Ha! Daar is ons Tommeke weer, toch weer opgeklommen tot kamerlid.Even tellen – – – – Dat is dan 4 veur – 1`tegen.Bodeeeeeh! Doe er wat aan. Schreeuw naar Femke en al die aanbidders in de wandelgang: Ze zijn zo liederlijk bezig dat ze niet horen wat ik roep:Hier komen, stoppen met wat je ook aan het doen bent, hup de kamer in, . . . . S T E M M E N ! Kom op.

 5. Niek zegt:

  Ja, ik ben ook voortjes hoor! [pruttel pruttel pruttel. Weer een nieuwe ontdekking. Ik kan mijn naam gewoon vervangen door een willekeurig woord….. (…) ] anumaxima is wel leuk hè?[ (…) dit deugt voor geen meter. paruttel paruttel paruttel prutl prutl – prt prt]Weroeoeoeoem. Wroem.

 6. Niek zegt:

  Ik was veur, dus je schrapt me niet hier hè?Ha! Daar is ons Tommeke weer, toch weer opgeklommen tot kamerlid.Even tellen – – – – Dat is dan 4 veur – 1`tegen. Veu-eu-eur! Gepubliceerd door anumaxima – 22 maart 20:16:35 Tééégen Gepubliceerd door niek1928 – 22 maart 20:15:41 Dit bericht mag je niet schrappen vanwege je eigen gelofte hierboven.

 7. Claudia zegt:

  Ik krijg alleen al de kriebels van het woord PROEFTUINTJE. Laat ze lekker tegen stemmen en hopen maar dat het kabinet dan valt!

 8. Jolene zegt:

  Yes Drs.P. for Major !!! echt volkomen-cut

 9. Niek zegt:

  <<Ik krijg alleen al de kriebels van het woord>> <<PROEFTUINTJE. Laat ze lekker tegen stemmen>><< en hopen maar dat het kabinet dan valt! >> <<Gepubliceerd door _kronkel_ – 22 maart 20:54:41>>Als dat zou kunnen!Maar dan wel met een rotsmak, dat is wat het volk wil.

 10. balling zegt:

  Duidelijke taal op naar verbeterde spaces, uhm zal ik maar tegenkandidaat worden. En niks geen proeffortuytjes. Je weetwelwie (space i.o) 🙂

 11. Niek zegt:

  HéééééééééjIk ben wel veur heur!Dus je schrapt me niet hè? Please please please?

 12. Unknown zegt:

  Drs. P. als senator! Prima!Maar ik blijf de enige echte koning van Alatar!Geen gekozen koning, maar zelfgekroonde keizer van de fantasie!Ik sta u wel toe om mijn buurland te vertegenwoordigen.

 13. Femke zegt:

  Voor, uiteraard mijn waarde drs. P.

 14. Jeanette zegt:

  Geweldig, ik ben voor en neem het in m’n weblog op!

 15. Diaan zegt:

  "We hebben een D.." …."We hebben r.."….."We hebben een s.."….."We hebben een P.."….."..We stemmen veur Drs.P..!! Holadieey!!

 16. Bobbels zegt:

  Stembureau al dicht? Mag ik toch nog voor stemmen?

 17. Juf Kronkel zegt:

  Jammer dat wij niet met zijn allen in de eerste kamer zitten. Ik had echt gehoopt dat het tegenstemmen tot een crisis binnen het kabinet zou leiden. Ben ook teleurgesteld dat het (voorlopig) gewoon blijft zitten. Wat betreft de gekozen burgemeester: Als je iets wilt doen, moet je het goed en weldoordacht doen, en niet eerst PROEFTUINTJES aanleggen. brr.’Jouw 5.75 puntenprogramma sta ik overigens VOLKOMEN achter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s