Lover-Girlz

WAT IS EEN LOVERGIRL?Volkomen-Cut

Een lovergirl is een meisje die een jongen versiert. Zij doet dat door heel lief voor hem te zijn, hem veel aandacht te geven en vaak veel en heftig met hem te vrijen. Ze doen samen veel leuke dingen, zoals uit eten gaan. Na een tijd verkering met hem te hebben gehad, verleidt zij hem om zich te pleuris te werken voor geld. Zij gebruikt vaak haar lichaam en zorgt ervoor dat hij helemaal van hem afhankelijk is. Van het geld ziet hij vaak weinig of niets terug.
We hebben gemerkt dat een lovergirl verschillende stappen neemt voordat zij een jongen zover krijgt om in aan de lopende band te gaan werken.

STAPPENPLAN

Eerste stap: ontmoeten
Een leuke meisje, zij heeft iets aantrekkelijks, maakt een praatje met je, of je wordt aan haar voorgesteld door een vriend van je. Dit gebeurt bijvoorbeeld op school, in een discotheek, coffeeshop, café, in de trein, in de stad, op het station – het kan eigenlijk overal. Waar er maar jonge jongens zijn… Ook via het internet. Er worden afspraakjes gemaakt en contacten gelegd.

 

Tweede stap: indruk maken
Dan geeft zij je een mooi cadeautje, een foto bijvoorbeeld. ‘Zo kan je altijd aan mij denken!’ Maar daar blijft het niet bij, je krijgt ook nog lekkere massages enzo. En jullie gaan samen uit eten in een duur restaurant. Je bent helemaal weg van haar. Je denkt: Zo’n vriendin heb ik altijd al willen hebben. Zij is zo sexy. Zij zegt allemaal lieve dingen tegen mij, dat ik intelligent een hoog e.q. heb en zij alles voor me over heeft.
Zij laat je ophalen met de taxi. Zij heeft dure kleren aan en ziet er goed uit.

 

Derde stap: verkering
Jullie hebben nu echt verkering: jij bent haar vriend. Jullie doen heel veel dingen samen; je gaat naar de film, naar vrienden… Met de auto ga je overal naartoe. Jouw vrienden zie je niet zoveel meer. Maar dat maakt ook niet zoveel uit, die zijn toch maar kinderachtig, zegt zij. Zij houdt echt van je en die jongens zijn alleen maar jaloers. Je ouders of je mentor zie je ook niet zoveel meer, die vinden dat meisje maar niks. Wat zeuren die mensen. Zij is toch geweldig? Ze begrijpen je gewoon niet.

 

Vierde stap: met elkaar naar bed gaan
Je bent met haar naar bed geweest… Het was heel mooi en romantisch, zij was zo lief en aardig. Je bent echt gelukkig met haar. Je wilt altijd bij haar blijven, en zij bij jou, zegt ze. Je besluit langzamerhand weg te gaan van huis. Zij wil ook dat je dag en nacht bij hem bent.

 

Vijfde stap: wennen aan uitputtend werk
Zij neemt je mee naar de fabriek, en daar ontmoet je andere jongens van jouw leeftijd die het werk ook doen. Zij laat je ook je grenzen verleggen. Er moet bij een vriendin bijvoorbeeld een schuld afgelost worden en jij bent de enige die haar kan helpen door een avondje te werken voor die vriend en het geld daarvan aan haar te geven. Die vriendin is erg handtastelijk, en dat weet zij.

 

Zesde stap: overhalen tot ‘je te pleuris’ werken.
Het geld is op. Zij heeft zoveel voor jou overgehad, en je hebt het gevoel dat je nu iets voor haar terug moet doen.
Misschien word je ontzettend bang voor haar, en daardoor ga je twijfelen. Wat gebeurt er als ik nu zeg dat ik niet verder wil? Zij belooft je dat je niet lang hoeft te werken als lopendebandmedewerker. Jullie kunnen dan sparen, en een huis en een auto kopen. Ook kunnen jullie op vakantie.

 

Zevende stap: het werk.
Nu sta je achter de lopende band, en werk je veel over. Ergens wilde je het helemaal niet. Maar zij heeft met een verborgen camera opnames van jullie vrijpartijen gemaakt en gezegd dat als je het niet zou doen, zij je familie zal toesturen en zelfs op internet zetten. Je voelt je vies en smerig. Maar toch houd je nog steeds ontzettend veel van je vriendin. Het zal allemaal wel weer goed komen, of niet? Zij is soms weer zo lief..

Voor de lezers even een voetnoot satire he ! het gaat uiteraard over deze zaak  so meiden be aware !

Drs.P. Zowaar een moraalridder.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in SEX. Bookmark de permalink .

9 reacties op Lover-Girlz

 1. ann zegt:

  is idd heel moeilijk te begrijpen dat meisjes er zo in kunnen trappen wat die loverboys betreft. Het moet dan echt wel om een soort afgod ( in hun ogen) gaan… En als ze het dan in de gaten krijgen zitten ze er al te ver in moeilijke zaak…

 2. ann zegt:

  1 keer een reactie was genoeg hoor grinn.. maar server deed beetje vreemd.. groetjes

 3. Unknown zegt:

  Bedankt.Plaatjes op de autospace zijn aangepast.Nu moeten ze het wel doen….Weet niet welk plaatje je bedoelt met "trip?" in Alatar.Maargoed, isnie erg.En bedankt voor de link.Herkenbaar stukje hiero….Ajuus!!

 4. Unknown zegt:

  Godver… Spaces is echt lekker bezig!Ik krijg steeds de melding dat jouw space tijdelijk niet toegankelijk is.Ook tijdens het toeveoegen van een comment.En toch staat hij er daarna op!Vaag….Haal die twee maar weg 😉

 5. caroline zegt:

  oeh ik realiseer me net…ik ben een lovergirl!

 6. Dray. zegt:

  Helaas berust je verhaal op de harde waarheid en ik kan lichterlijk begrijpen (maar ook weer niet),dat een jong meisje er intrapt,helaas,want dit tuig weet exact hoe ze een meisje "in de watten" moet leggen,om haar vervolgens ernstig onder druk te zetten en dan is het helaas al te laat……..moet veeeel meer aandacht aan besteed worden,door onze ingekakte politici….was getekend;Dré.

 7. Leandra zegt:

  Het is inderdaad zeer triest, maar dit soort heren weet vaak feilloos de meisjes er uit te pikken wat gevoelig is voor hun charmes/verhalen/aandacht enz. Daarbij, de meisjes krijgen ineens precies wat iedere bakvis graag wil hebben: aandacht, complimenten, cadeautjes en het gevoel dat zij het middelpunt van zijn wereld is. Enne… Drs. P. ??? Het was geen loverboy ;-)Dit meisje is niet zo gevoelig voor het feit dat ze het middelpunt van andermans wereld is 😛

 8. Juf Kronkel zegt:

  Meisjes weten vaak ook helemaal niet dat dit fenomeen bestaat! Een beetje voorlichting kan dan ook geen kwaad…

 9. Bobbels zegt:

  Maar iedereen weet toch dat een man "ja" bedoeld als hij "nee" zegt?Bobbels, Jan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s