Nieuw in google !?

Hmm google ook al een rekenmachine http://www.google.nl/search?hl=nl&q=100%2B2-3&lr= Ik tikte via http://www.google.nl inch in et voila  . Zodoende zag ik dus ook dat je gewoon in de zoekbalk 2+5+7/3*5 ofzoiets kunt intikken en je krijgt prompt het antwoord .

Een nieuwe ‘feature’ schijnt ook het intikken van plaatsnamen te zijn, je krijgt meteen de link van de michelin-routeplanner, ik heb niet getest welke gehuchten er niet bijstaan maar moet je maar even kijken.

Ze worden steeds beter bij googel .

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Computers en internet. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuw in google !?

  1. Frija zegt:

    Hoi Ronald,als je het leuk vindt, wij hebben een gloednieuw forum waarin we ook een subforum MSN Spaces hebben geopend. Als jij (en anderen) het leuk vinden wil ik je van harte uitnodigen bij ons te komen posten. Het is geen clahsforum, die heb ik teveel bezocht. We hebben een subforum ingericht voor de Spaces. Als er belangstelling voor is laten we het staan en kunne wij Spacers er gebruik van maken. De onderwerpen zijn zeer divers, maar er is een plek voor Spacers om met elkaar te kletsen. Dit is geen enkele concurrentie voor jouw MSN Group Spaces omdat we vele onderwerpen kunnen bespreken, maar ook een stukje MSN Spaces.Als je benieuwd bent kijk dan hier even:htttp://www.democrazy.nlGroetjes Frija

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s